poza_mioveni.jpg

Deși foarte mulți dintre noi am petrecut această minivacanța de Paște în sânul familiei, au fost și oameni care s-au aflat la datorie pentru a asigura permanența serviciilor comunitare.

Ca de fiecare dată, primarul Ion Georgescu a ținut să mulțumescă celor care s-au ocupat de bunul mers al serviciilor publice din orașul Mioveni în această perioadă în care majoritatea dintre noi am fost liberi:

„Transmit mulțumirile si aprecierile mele tuturor celor care au fost la datorie în aceste zile libere, pentru ca cetățenii orașului să se poată bucura de o minivacanţă de Paște liniştită.

Am remarcat prezenţa în teren a reprezentanților serviciilor publice, precum și a forțelor de ordine. Am constatat că a fost o perioadă liniştită, fără evenimente, iar acolo unde au fost solicitate, echipele de intervenție au acționat cu promptitudine, fie ca a fost vorba de urgențe medicale, sau de altă natură.

Îi felicit pe angajaţii tuturor autorităţilor pentru modul în care au acţionat și le mulţumesc, cu acest prilej, tuturor celor care s-au aflat la datorie în aceste zile, fie că vorbim de personalul medical din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, atât spitalul verde cât și spitalul suport COVID, poliţişti, jandarmi, pompieri, Poliția Locală, Stare Civilă, farmaciști, reprezentanţi societăților S.Ed.C. Mioveni și S.G.M. pentru eforturile depuse, astfel încât comunitatea noastră s-a putut bucura în aceste zile de sărbători în linişte”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.