stalpeanu_elena.jpg 

Asociația pentru Formare, Educație și Dezvoltare - EUROFED, în calitate de lider, împreună cu Asociația KOFOED’S SCHOOL ROMÂNIA, Bucureşti (Partener 1) și Asociaţia ONIXALEX, Piteşti (Partener 2) anunță lansarea proiectului „EVOLUEAZĂ ÎN CARIERĂ - CREȘTEREA NIVELULUI DE COMPETENȚE ÎN RÂNDUL ANGAJAȚILOR!”, cod SMIS 136240.  

OBIECTIVUL GENERAL AL PROIECTULUI îl reprezintă reprezintă implementarea unor măsuri destinate creșterii participării la programe de formare profesională continuă pentru 658 angajați de la nivelul celor 7 regiuni mai puțin dezvoltate din România, în special pentru acei adulți/angajați cu un nivel scăzut de calificare, persoane/angajați cu vârsta de peste 40 ani și din zonele rurale defavorizate, prin furnizarea de servicii de consiliere profesională și tutorat, programe de formare profesională acreditate, programe de formare profesională informale și alte activități de formare informale și activități de informare și conștientizare cu privire la importanța și necesitatea participării adulților la programe de învățare pe tot parcusul vieții, pe o perioada de 24 luni.

Principalele rezultate așteptate/finale în urma implementării proiectului sunt:

658 persoane (angajați) consiliate profesional pentru încurajarea participării la programele de formare profesională;

- 658 persoane (angajați) beneficiare de servicii de tutorat pentru sprijinirea angaților în vederea integrării/acomodării cu noile posturi/atribuții/sarcini;

- 658 persoane (angajați) participante la programele de formare profesională continuă, din care peste 80% (530 persoane) certificate;

- 658 angajați vor participa cursuri informale de tip workshop (35 în domeniul customer care și 31 în domeniul autonomiei învățării), astfel încât să le crească productivitate la locul de muncă și implicit al angajatorului;

- 22 evenimente de informare și conștientizare la care vor participa 658 peroane;

- realizarea unei campanii online de conștientizare privind necesitatea și importanța învățării pe tot parcursul vieții.

Valoarea totală a proiectului: 4.639.982,55 LEI; Valoarea cofinanțării UE: 4.639.982,55 LEI.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni, 01.04.2021-31.03.2023.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European  prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact: Asociația pentru Formare, Educație și Dezvoltare - EUROFED, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., www.evolueazaincariera.ro.

comunicat.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.