primaria_mioveni.jpg

Primăria Orașului Mioveni vă informează că în perioada 30 aprilie – 3 mai 2021, programul instituției va fi sistat. Conform Codului Muncii, Vinerea Mare (30 aprilie a.c.), prima şi a doua zi de Paşti (2 - 3 mai a.c.) sunt sărbători legale.

Același program se aplică tuturor instituțiilor publice din Mioveni și serviciilor subordonate Consiliului Local.

Programul de lucru va reveni la normal, începând de marți, 4 mai.

În această perioadă, la nivelul orașului Mioveni vor funcționa în regim de 24/24 Dispeceratul S.Ed.C. Mioveni prin echipele de intervenție, cât și structurile de ordine publică din cadrul Poliției Locale, Compartimentul de Surpaveghre Video, Spitalul  Orășenesc Mioveni și alte structuri ce asigură servicii către populație care nu pot fi întrerupte.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.