vaccinareDacă până în urmă cu câteva săptămâni argeşenii se înghesuiau pe listele de aşteptare ca să se vaccineze anti-COVID-19, numărul dozelor fiind redus, acum situaţia s-a schimbat radical. În dimineaţa zilei de 26 aprilie, în Argeş erau disponibile nu mai puţin de 8.305 doze de vaccin, pe liste fiind însă de aproape şase ori mai puţine persoane înscrise: doar 1.519. Cele mai multe doze de vaccin disponibile – 1126, toate provenind de la Pfizer- erau disponibile la Centrul de vaccinare de pe Bulevardul Eroilor din Piteşti.

La nivel naţional, luni 26 aprilie erau înscrise pe liste 68.963 persoane, numărul locurilor disponibile fiind de peste patru ori mai mare: 277.960.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.