girleanuPrimarul Ion Gîrleanu de la Bogaţi a trecut cu bine peste o perioadă dificilă, după ce a fost internat cu COVID-19 la Spitalul de la Mioveni. Graţie profesionalismului impecabil al echipei medicale de la Mioveni, primarul de la Bogaţi a trecut cu bine peste această încercare. Iar după ce s-a externat a scris o postare specială pe Facebook.

 

„După perioada dificilă petrecută în Spitalul Orășenesc Mioveni fiind internat cu Covid 19, doresc să mulțumesc echipei de medici formată din: Dr. Stancu Anișoara, Dr. Dr. Nicolescu Maria, Dr. Nicolae Delia Loredana, Dr. Tisanu Alexandra, Dr. Savu Laurențiu și întregului personal din secție pentru profesionalism, devotament și dedicație în activitatea desfășurată pentru îngrijirea pacienților. O contribuție deosebită în crearea condițiilor necesare pentru ca persoanele internate să poată fi îngrijite la standarde europene o are dl. Primar Ion Georgescu căruia îi mulțumesc pentru prietenie și sprijin”, spune primarul Ion Gîrleanu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.