25-februarie-dan-stroe.jpg 

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, vrea să consulte cetățenii din zona Platoul Geamăna în vederea instituirii mai multor sensuri unice, dat fiind faptul că circulația în zonă s-a aglomerat, iar lățimea unor strazi este una îngustă.

”Dragi brădeni din zona Platou Geamăna, vreau să vă consult cu privire la sistematizarea și reglementarea circulației rutiere din acea zonă. Stiu că acolo sunt mai multe probleme din cauza lățimii unor străzi, în special a străzilor Pinului și Intrarea Alunului, unde după părerea administrației locale se impune ca circulația să se desfășoare într-un singur sens dinspre strada Principală, în cazul străzii Pinului și dinspre strada Alunului, în cazul străzii Intrarea Alunului. Astept propunerile dumneavoastră în această privință, precum și alte propuneri în ceea ce privește celelalte străzi. Vă mulțumesc!”, transmite primarul Dan Stroe

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.