georgescuJoi 18 martie, primarul Ion Georgescu de la Mioveni se va duce cu consilierii locali la Ministerul Finanţelor, dat fiind că oraşul Mioveni a fost văduvit de 70% din cotele defalcate ce îi reveneau pentru instituţiile şi serviciile din subordinea Consiliului Local.

 

„Avem o mică problemă legată de activitatea de zi cu zi. Pe luna februarie, cotele defalcate, sumele de bani de la Ministerul Finanţelor, au venit într-o cotă de 30% faţă de cota preconizată. Există o mică problemă în această perioadă până la reglementare şi sperăm să o soluţionăm în tot ceea ce priveşte activitatea publică în oraşul Mioveni. Sunt momentan afectate toate instituţiile şi serviciile aflate în subordinea Consiliului Local, inclusiv Spitalul de la Mioveni. Cel mai probabil joi 18 martie, împreună cu o parte dintre consilierii locali sau chiar toţi consilierii locali, voi avea o întrevedere cu ministrul Finanţelor pentru a reglementa această situaţie şi pentru a nu se mai întâmpla în viitorul apropiat o asemenea problemă”, spune primarul Ion Georgescu.

 

Rămâne de văzut dacă la Bucureşti vor merge şi consilierii locali ai opoziţiei, întâlnirea de la Ministerul Finanţelor fiind un foarte bun prilej pentru aceştia de a dovedi că le pasă cu adevărat şi cu fapta de comunitatea din Mioveni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.