centru vaccinare mioveniDe vineri 15 ianuarie, oraşul Mioveni are cel mai modern centru de vaccinare din judeţ. Acesta funcţionează în clădirea Casei de Cultură din cartierul Racoviţa şi are sală de aşteptare, punct de triaj, patru puncte de vaccinare şi zonă de supraveghere postvaccinare.

Primarul Ion Georgescu ne-a oferit mai multe detalii despre acest centru ultramodern de vaccinare: „Centrul a fost construit conform tuturor procedurilor, este cel mai modern centru de vaccinare din judeţ. Suma investită este de aproximativ 100.000 de euro, iar amenajarea centrului a durat două săptămâni. Panourile sunt modulare, pot fi folosite după încheierea campaniei de vaccinare şi pentru alte evenimente”.

vaccinare mioveni

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.