georgescuIon Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a prezentat marţi 22 decembrie la şedinţa de bilanţ de final de an a instituţiei pe care o conduce, provocările şi realizările din acest an, ca şi obiectivele şi proiectele foarte importante pentru 2021. Referindu-se la realizări, Ion Georgescu a făcut referire la faptul că la spitalul de la Mioveni au fost trataţi în condiţii foarte bune aproape 1.000 de pacienţi cu COVID-19 şi că spitalul a obţinut o importantă finanţare cu fonduri nerambursabile pentru achiziţionarea de echipamente esenţiale în lupta împotriva pandemiei.

 

O realizare importantă a fost şi finalizarea PUG-ului oraşului, „ce aduce o plus-valoare dezvoltării comunităţii din Mioveni”. Un alt obiectiv finalizat cu succes a fost introducerea reţelei de gaze în cartierul Clucereasa.

 

Primarul Ion Georgescu a confirmat şi că anul viitor administraţia publică locală va sprijini agenţii economici din oraş. „Am promis agenţilor economici că în 2021 vom veni în sprijinul lor cu măsuri şi facilităţi fiscale şi mă voi ţine de promisiune”, a declarat Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.