Ion_Georgescu_mesaj.jpg

Primarul Ion Georgescu a făcut luni 14 decembrie o radiografie a celor mai importante activităţi pe care administraţia locală din Mioveni le-a realizat în ultima săptămână, precum şi a celor ce se află pe agenda următoarelor zile.

„Această săptămână este una încărcată, şi mă refer aici şi la şedinţa ordinară a Consiliului Local Mioveni, şedinţă ce are 15 puncte pe ordinea de zi. Cel mai important punct este Planul de Urbanism General, ce a fost reactualizat şi aduce o plus-valoare oraşului Mioveni. A durat patru ani până la finalizarea PUG-ului. Este cel mai bun Plan de Urbanism General al oraşului Mioveni din ultimii 30 de ani. Felicit echipa din Primăria Mioveni, în frunte cu arhitectul şef şi secretarul general, care au conlucrat ani de zile la acest plan. Felicit firma ce ne-a ajutat. Le mulţumesc tuturor instituţiilor publice din judeţul Argeş ce au dat cele 37 de avize. Şi sper ca joi 17 decembrie, ora 17, la şedinţa ordinară, membrii Consiliului Local să aprobe acest Plan de Urbanism General. Am extins intravilanul în anumite zone unde se poate construi. Am creat zone de servicii. În anumite cartiere, am extins aria construibilă pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, al proprietarilor de terenuri şi al celor care doriţi să construiţi. ”

Al doilea punct important la care s-a referit primarul Ion Georgescu este mărirea capacităţii secţiei ATI din cadrul Spitalului Orăşenesc Mioveni şi de aducerea unui medic pediatru. „Am ţinut mult cont de mesajele dumneavoastră pe care le-aţi transmis. Vă promit că cel târziu la 1 februarie 2021, în spitalul nou după-amiaza de la ora 16 până la ora 19 vom avea medic specialist pediatru pentru ca părinţii care lucrează până la ora 16 şi au probleme medicale cu copiii să aibă unde merge după ora 16. Ne aflăm în perioada de obţinere a avizelor în acest sens”, precizează primarul Ion Georgescu. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.