oxigenOdată cu extinderea capacității secției ATI Covid din cadrul Spitalului Mioveni, au fost redimensionate și instalațiile de oxigen.

 

Pentru a asigura nu doar consumul necesar de oxigen, dar și un stoc de rezervă, primăria Mioveni și conducerea spitalului au luat decizia  schimbării stocatorului de oxigen, mărindu-se astfel capacitatea de la 3.000 la 10.000 de litri. Pentru noile paturi care funcționează în cadrul secției ATI, au fost realizate noi prize de oxigen și de aer medical, lucru care crescuse considerabil consumul.

 

„În prezent situația a fost rezolvată, iar sectia ATI destinată exclusiv tratării persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 va fi funcțională la capacitate maximă începând din acest week-end”, precizează primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.