georgescuDupă mai bine de patru luni în care a fost închisă din lipsă de medici, secţia ATI de la Mioveni s-a putea redeschide pe 26 noiembrie. Ar fi o veste foarte bună în condiţiile în care în această secţie ar putea fi trataţi până la 18 pacienţi cu COVID-19. Iar primarul Ion Georgescu, cel care s-a zbătut enorm pentru redeschiderea secţiei, ne-a dat mai multe detalii.

 

„Discutăm ca în jur de 26 noiembrie să se redeschidă ATI-ul cu cele 18 paturi care sunt în total. Căutăm soluţii. Vinerea trecută, în cadrul şedinţei Asociaţiei Oraşelor, am avut o intervenţie video cu premierul României. I-am solicitat să ne trimită şase medici rezidenţi. Ne-a promis că încearcă să rezolve problema. Dacă ar veni cei şase rezidenţi, am putea găsi soluţii să avem încă doi medici ATI care ar lucra cu rezidenţii. La problemele care sunt la ora actuală, ar conta enorm redeschiderea secţiei. Punem în pericol viaţa unor oameni, când am avea posibilităţi să le dăm o şansă. Trebuie o mai bună colaborare şi în acest sens fac apel la toţi factorii de decizie. Sunt momente grele. Când văd în curtea spitalului oameni pe care nu avem unde să îi internăm îmi dau lacrimile. Este foarte dureros, am putea să fim şi noi în locul lor”, ne-a declarat primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.