scoli inchiseMinisterul Educaţiei şi Cercetării a emis duminică 8 noiembrie Ordinul pentru suspendarea activităţilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar. Practic, toate şcolile din Argeş şi din ţară vor fi închise de luni 9 noiembrie pe o perioadă de 30 de zile, iar cursurile se vor desfăşura online.

„În mod normal nu ar trebui să fie probleme cu desfăşurarea cursurilor online în Argeş. În judeţ au fost distribuite de la începutul anului şcolar 6.500 de tablete. Iar Inspectoratul Şcolar Argeş mai are în stoc tablete de rezervă, în caz că mai apar solicitări. În caz că sunt unităţi şcolare sau zone cu probleme în desfăşurarea cursurilor online, avem rugămintea ca factorii responsabili să ne comunice acest lucru, pentru a soluţiona problemele în timp util”, ne-a declarat prefectul Emanuel Soare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.