aronMedicul stomatolog Andrei Aron, care are şi funcţia de consilier personal al primăriţei Elena Lasconi de la Câmpulung, a scris pe pagina sa de Facebook miercuri seara o postare devenită virală în scurt timp, postare legată de internările din spitalele din România în timpul pandemiei de COVID-19.

Iată mai jos o parte din postarea virală a doctorului Andrei Aron:

„Nu pot să nu pun câteva întrebări : La ce a folosit legea internărilor abuzive în spital (în condițiile în care miercuri 28 octombrie a fost emis un ordin care anulează această tâmpenie, total)?  La ce a folosit dictatura medicală și psihoza teribilă pe care fiecare român a trăit-o/o trăiește, generată de legea internărilor forțate ? Cum s-a ajuns la concluzia că un pacient are dreptul să-și dea acceptul pentru tratament și internare ?

Cum de ne-au trebuit minim 5 luni să înțelegem că medicii de familie sunt cei care află primii despre pacienții suspecți de covid 19, și până acum nu i-a luat nimeni în seama pentru rolul esențial pe care îl au?

Să nu uit, avem 3065 de paturi ATI si vaccin in decembrie... băi pe bune?”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.