ion_georgescu_crese_si_gradinite.jpg

Mulți părinți aleg să-și dea copiii la grădinițe private, unul dintre motive fiind faptul că la grădinițele de stat nu sunt camere de supraveghere. Iar în special mamele preferă ca atunci când se reîntorc la serviciu  să-și ducă copiii la creșe sau grădinițe care să aibă și camere de supraveghere, atât din motive de siguranță, cât și pentru faptul că pot să vadă de la serviciu ce fac copiii.  Ori, cum așa ceva nu prea se găsește la creșele și grădinițele de stat, mulți părinți aleg astfel unitățile private care oferă astfel de servicii, dar pentru care plătesc sume importante de bani.

Așa se face că primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, s-a gândit la acest aspect și astfel în următorul an, după cum spune, grădinițele și creșele de stat din Mioveni vor avea camere de supraveghere pentru ca părinții să-și poată supraveghea copiii.

De altfel, tot un astfel de proiect smart, am putea spune, se implementează, conform primarului Ion Georgescu , în momentul de față la noul spital din Mioveni, proiect care va fi gata tot în aproximativ un an.

Desigur, acest proiect este mai complex, pe lângă faptul că aparținătorii își pot vedea apropiații internați în acest spital, doctorii însă pot monitoriza toate funcțiile vitale ale pacienților de pe telefon.

Așadar, iată două proiecte menite să aducă plus valoare serviciilor oferite de stat, lucru rar întâlnit la alte administrații din țară.

„Părinții vor avea posibilitatea să-și supravegheze în timpul zilei, în pauzele de la serviciu, copiii aflați la grădinițele și creșele din Mioveni.

Și la Spital avem în derulare un proiect în care medicul și aparținătorul pot să-l vadă pe pacient și sa-i monitorizeze toate funcțiile vitale de pe telefon.

Sunt proiecte noi care se vor implementa în maxim un an”, a declarat primarul Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.