covid mioveniDupă luni foarte dificile cu supraaglomerare, lipsă de personal medical şi cazuri pe bandă rulantă, în sfârşit sunt motive de optimism la Spitalul din Mioveni, unde numărul pacienţilor cu SARS-CoV2 a scăzut extrem de mult.

„Numărul pacienţilor a ajuns sub 40 pacienţi internaţi la Infecţioase, unde capacitatea maximă este de 76 de paturi”, ne-a declarat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

Şi Horia Trăilă, managerul Spitalului din Mioveni, ne-a confirmat scăderea masivă a numărului de persoane internate: "Marţi, dimineaţă, la Infecţioase erau internate 32 de persoane. Sperăm să continue această tendinţă descrescătoare".

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.