sali sportDeşi autorităţile locale din Piteşti promiteau încă de acum doi-trei ani că două dintre cele mai important şcoli din Piteşti-„Nicolae Iorga” şi „Tudor Arghezi”-vor avea săli de şcoli proprii, acestea nu vor fi realizate nici în acest an, din cauza procedurilor întârziate şi a birocraţiei excesive. Astfel că în toamnă elevii celor două şcoli vor face educaţia fizică tot în nişte săli de clasă vechi şi înghesuite.

După cum a anunţat recent primarul Cornel Ionică, pentru cele două viitoare săli de sport, perioada de evaluare a ofertelor a fost prelungită până pe 13 decembrie a.c. Fiecare sală de sport va costa 2 milioane de lei fără TVA.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.