georgescuÎn ultimele zile, la secţia COVID de la Spitalul de la Mioveni a fost o situaţie foarte delicată deoarece mai multor medici şi asistente le expiră detaşarea în această săptămână, iar aceştia nu doresc să mai continue activitatea acolo.

Am stat de vorbă cu primarul Ion Georgescu de la Mioveni legat de acest subiect sensibil.

„Eu fac toate eforturile împreună cu echipa medicală de la Mioveni să menţinem secţia, pentru binele argeşenilor şi al celor care au nevoie de îngrijire medicală în această perioadă pe partea de COVID. Din punctul nostru de vedere, este cea mai dotată secţie ce poate ajuta oamenii. 90% activitatea secţiei de la Mioveni va continua să funcţioneze cu personal mai mult de la Mioveni şi cu 3-4 medici de la Piteşti. Vreau să îi mulţumesc doamnei doctor Constantin, care este o profesionistă şi a apreciat eforturile celor de la Mioveni. Partea financiară o vom suporta tot noi în continuare”, ne-a declarat primarul Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.