spitaleÎn ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora în spitalele din Argeş nu ar mai fi locuri pentru pacienţii cu COVID-19. Am stat de vorbă cu prefectul Emanuel Soare pentru a ne spune care este realitatea.

„Problemele au început să apară de week-endul trecut, când ne apropiam de capacitatea maximă. Numai că noi aveam în spitale locuri rezervate pentru suspecţii de COVID. Şi dacă aveam un suspect într-un salon cu patru-cinci paturi, se bloca tot salonul pentru o persoană. Însă majoritatea locurilor pentru suspecţi s-au transformat în locuri pentru pozitivi. Şi atunci s-au eliberat foarte multe locuri. În momentul de faţă avem peste 300 de persoane internate. Avem aproximativ 100 de locuri disponibile în spitale COVID din judeţ”, precizează prefectul de Argeş.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.