primar_ion_georgescu.jpgÎncepând cu ora 9, aproximativ 350 de elevi susțin la Mioveni examenul de BACALAUREAT, aceștia având de trecut emoțiile primei probe scrise. Cu acest prilej, primarul Ion Georgescu le transmite tuturor un mesaj de încurajare.

"Dragi absolvenți ai clasei a XII-a, fiți încrezători în ceea ce știți și ceea ce sunteți! Educația școlară, diploma care atestă capacitățile tale, reprezintă viza spre bunăstare.
Tuturor tinerilor care, de astăzi, intră în probele de foc ale examenului de Bacalaureat, le doresc minte luminată, concentrare, atitudine matură în fața subiectelor și puterea de a obține nota maximă!
Mult succes!"

Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, începe luni, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 23 iunie, se va desfășura proba la Limba și literatura maternă, iar miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului și a specializării, este programată joi, 25 iunie.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro