mioveniVeşti foarte bune pentru pacienţii cu probleme cardiace din zona Mioveni şi nu numai. Începând cu 18 iunie, angiograful de la Spitalul Mioveni va fi funcţional. Informaţia ne-a fost confirmată chiar de către dr. Horia Trăilă, managerul spitalului, care ne-a declarat: „În aceste zile se fac mai multe teste de calibrare privind angiograful. Iar cel mai probabil, primii pacienţi vor putea veni la angiograful de la Spitalul din Mioveni din 18 iunie”.

Mai trebuie spus că doctorul Horia Trăilă este unul dintre cei doar 40 de medici din România autorizaţi să lucreze pe un angiograf.

La ora actuală, în judeţ mai este un singur angiograf, la Spitalul Judeţean Argeş.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.