tataruJoi 4 iunie, Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, face o vizită la Spitalul de la Mioveni. Este posibil ca, după vizita la Mioveni, ministrul Tătaru să meargă şi la alte spitale din Argeş pentru a vedea cum se descurcă acestea în gestionarea pandemiei de coronavirus.

„Domnul ministru vrea să vadă la faţa locului cum se desfăşoară lucrurile, având în vedere că spitalul de la Mioveni este spital suport pentru COVID şi pentru a vedea cum se descurcă oamenii, ce dificultăţi au, cum s-au pregătit. Vizita domnului ministru în Argeş era planificată de mai mult timp. Vom vedea în funcţie de programul domnului ministru dacă putem extinde vizita şi în alte instituţii din judeţ”, ne-a declarat prefectul Emanuel Soare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.