sp judÎntr-o postare făcută luni 18 mai pe pagina de Facebook a CJ Argeş, preşedintele Dan Manu susţinea sus şi tare că Adriana Molfea a revenit în funcţia de manager la Spitalul Judeţean Argeş, spunând: „Ordinul de Ministru privind suspendarea doamnei Adriana Molfea din funcția de manager pe durata stării de alertă, emis în baza art. 21 din Ordonanța de urgență nr. 70/2020, a încetat să își producă efectele ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020. În consecință, doamna Adriana Molfea a revenit de drept în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești, începând din 18 mai 2020”.

Numai că, după cum am aflat în exclusivitate, Adriana Molfea s-a dus la birou degeaba luni 18 mai, fiind întoarsă din drum de către Tiberiu Irimia, actualul manager.

După cum ne-a precizat Adriana Molfea, „am revenit la birou luni 18 mai, dar domnul manager Irimia mi-a adus la cunoştinţă faptul că a fost emis un ordin de către Ministrul Sănătăţii prin care am fost suspendată din nou, de data aceasta pe perioada stării de alertă. Având un vedere că ordinul a fost emis în baza OUG 70/ 2020, începând cu data de 18 mai, data intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020, ordinul nu mai poate produce efecte juridice ţinând cont de faptul că Ministerul Sănătăţii nu mai are în coordonare organizarea şi funcţionarea unităţilor sanitare care se află în subordinea şi coordonarea autorităţilor locale. În acest sens voi cere Ministerului Sănătăţii precizarea termenului de aplicabilitate al respectivului ordin şi să emită un nou act administrativ în acest sens. În prezent nu lucrez, deşi în mod paradoxal sunt titularul unui post câştigat în urma unui concurs”.

Aşadar, până la noi precizări sau acte administrative emise de către Ministerul Sănătăţii, Tiberiu Irimia rămâne manager al Spitalului Judeţean Argeş. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.