primar_ion_georgescu.jpgDupă două luni dificile, de azi am intrat într-o într-o nouă etapă, odată cu relaxarea măsurilor și normelor asumate în perioada stării de urgență, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Cu acest prilej, primarul Ion Georgescu din Mioveni le mulțumește cetățenilor și celor care au fost în prima linie a combaterii acestui virus, dar face apel și la responsabilitate și precauție în continuare.
"Am trecut cu bine peste o perioadă grea, cu incertitudini și situații neprevăzute, însă colaborarea dintre administrația publică, instituțiile statului, forțele de ordine și societatea civilă au avut efect pozitiv, comunitatea din Mioveni dovedind că și-a asumat cu convingere și responsabilitate măsurile de prevenție și combatere a infecției cu coronavirus. Pentru acest lucru vă mulțumesc tuturor celor care într-o mai mare sau mai restrânsă măsură ați contribuit la organizarea și buna desfășurare a activităților în orașul nostru. Mai discret, pe stradă sau la birou, sute de reprezentanți ai Poliției Naționale, Locale, Jandarmeriei, I.S.U. sau Armatei au vegheat, zi și nopate, în zile de sărbătoare, pe vreme bună, ploaie sau frig, pentru normele de siguranță să fie aplicate, iar legea să fie respectată. Fără pauză, medicii și asistentele, echipajele de ambulanță și restul personalului medical au luptat din greu cu un inamic invizibil și perfid. În ciuda situației dificile, personalul din administrația locală și serviciile publice au asigurat în continuare servicii către cetățeni, indiferent că ne referim la multiplele acțiuni de dezinfecție, igienizare, eliberarea de documente administrative, lucrări și intervenții. Tuturor le mulțumesc pentru implicarea și înțelegerea de care au dat dovadă!
Pentru următoarele 30 de zile, unele restricții vor dispărea, altele vor rămâne în vigoare și se vor adapta noilor condiții sociale. Asa nu înseamnă că virusul va dispărea, iar viața noastră, cu toate activitățile ei cotidiene, va reveni la normal. Din contră, răspunderea fiecăruia dintre noi va deveni mai mare, trebuie să fim realiști, responsabili și atenți, să respectăm noile norme impuse de autorități, să purtăm obligatoriu masca de protecție în spații publice, să respectăm distanța de minim 1,5 m între noi în magazine și în mijloacele de transport, să continuăm să de spălăm și să ne dezinfectăm pe mâini!
Nu trebuie să uităm nici categoriile vulnerabile, persoanele în vârstă și cele cu alte afecțiun, și totodată, va trebui să avem mai multă grijă cum interacționăm cu persoanele care sunt mai expuse riscului de infectare.
Calea spre normalitate este deschisă, însă depinde doar de noi cum vom gestiona această situație, în continuare delicată, dar cu speranța de mai bine! Împreună vom reuși!", afirmă Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.