bulf_soare.jpgPrefectul Argeșului, Emanuel Soare, a lansat în urmă cu doar câteva zile o campanie umanitară pentru ajutorarea persoanelor afectate de coronavirus. Campania, derulată de Instituția Prefectului în parteneriat cu Crucea Roșie, filiala Argeș, permite donarea de alimente neperisabile, dar și de bani, într-un cont deschis special.

Ei bine, președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, s-a găsit azi să critice modul de desfășurare al acestei campanii umanitare, deși ea este binevenită.”Campania umanitară pe care Instituția Prefectului județului Argeș a demarat-o va fi imposibilă de mâine, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare, care restricționează circulația oamenilor. Argeșenii nu vor mai putea merge să ducă alimente la sediul Prefecturii Argeș, iar metoda de donare oferită de instituție prin cont bancar este, de asemenea, aproape imposibil de realizat. Astfel, PMP Argeș solicită urgent înfințarea unui număr, prin care oamenii pot dona prin SMS”, susține Bulf.

Secretar de stat și om de afaceri cu venituri foarte mari, Bulf ar fi putut să dea un exemplu personal printr-o donație, nu să găsească nod în papură.

Prefectul a îndemnat însă argeșenii să nu renunțe, considerând că se poate foarte bine dona și de acasă.  

“Se găsesc tot mai multe voci în spațiul public argeșean, diverse instituții, tot felul de politicieni care spun că nu trebuie să facem această campanie sau că este imposibilă. Ce părere aveți? Haideți să le dovedim că noi facem parte dintr-o altă generație care și vrea și poate! Nu trebuie sa ieșiți din casă și nici să aduceți ceva la Prefectură. Doar donați, de acasă, prin aplicatiile electronice pe care le aveți. Sunteți alături de Prefectul Județului Argeș?”, a transmis prefectul Emanuel Soare. De altfel, prefectul Emanuel Soare a fost primul care a donat în contul deschis de Crucea Roșie, filiala Argeș.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro