lasconiSâmbătă 29 iunie, la Congresul extraordinar al USR de la București, Elena Lasconi a fost desemnată candidatul partidului la alegerile prezidențiale din toamnă, obținând un scor zdrobitor: 94,32% dintre voturile delegaților.

Mulțumesc colegilor mei pentru încredere, pentru onoarea de a mă alege candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR! 94,32 la sută din voturile colegilor mei înseamnă pentru mine o responsabilitate uriașă. Va fi foarte greu. Toată viața am ales drumul greu și s-a dovedit a fi cel bun, cu cele mai mari satisfacții. Nu am visat vreodată că voi ajunge aici, dar cred că e de bine pentru că ceea ce m-a adus în acest punct vine din iubire. Iubesc România! Atât”, a scris Elena Lasconi pe Facebook la scurt timp după terminarea numărătorii voturilor.

Realeasă primar la Câmpulung cu aproape 70% dintre voturi, Elena Lasconi este la ora actuală unul dintre cei mai apreciați și implicați oameni politici și primari din România.

Miercuri 26 iunie, Elena Lasconi a fost aleasă președintă a USR, cu peste 68% dintre voturi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.