minzina genteaÎn Pitești s-au centralizat voturile din trei secții de votare, iar actualul primar Cristian Gentea este câștigător în fiecare dintre acestea. Iar în ceea ce privește mediul rural, PSD a câștigat pe bandă rulantă primăriile Ciomăgești, Uda, Cepari, Valea Iașului și Popești până acum.

”Continuăm toate proiectele majore începute în mandatul 2020-2024, de la infrastructură până la zona culturală. Vom continua proiectele importante și pe digitalizare în perioada 2024-2028. Și ca de obicei, ne dorim să obținem cele mai bune punctaje și cele mai mari fonduri pe proiecte europene și proiecte guvernamentale. Întotdeauna mi-am construit crezul meu în a fi în slujba argeșenilor și pentru a lăsa ceva în urmă. Le mulțumesc argeșenilor care au venit la vot și care au înțeles că primul pas în democrație înseamnă participare. Iar acest prim pas ține de prezența domniilor lor”, a declarat Ion Mânzînă, președintele CJ Argeș, pentru FinanciarPress.ro

 

Cristian Gentea: ”Îmi doresc un mandat și mai bun, cu numeroase proiecte majore”

 

În urmă cu patru ani, la alegerile locale din 2020, Cristian Gentea câștiga alegerile pentru funcția de primar al Piteștiului, obținând 34,82% dintre voturile piteștenilor. Acum, Cristian Gentea a câștigat un nou mandat în fruntea Piteștiului.

”Îmi doresc ca acest al doilea mandat să fie și mai bun ca primul și cu numeroase proiecte majore pentru comunitate și pentru dezvoltarea orașului”, a spus primarul Cristian Gentea pentru FinanciarPress.ro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.