radu-Perianu-si-Virgil-Baciu.jpg

Virgil Baciu a transmis un mesaj de susținere pentru Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, un mesaj ce pare a fi plin de optimism și încredere privind reușita candidatului PNL în această luptă electorală.

Amintim faptul că însuși Virgil Baciu a fost candidat, în anul 2020, la funcția de președinte al CJ Argeș, iar după o pauză de patru ani, Baciu a luat hotărârea de a reveni în funcția de primar în comuna sa natală, fiind candidatul PNL la funcția de primar al comunei Corbi.

„Am candidat în 2020 la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș! Din păcate, atunci nu am reușit să îl învingem pe Ion Mînzînă pentru că am fost separați. Astăzi ne-am unit forțele și suntem gata să oferim Argeșului locul pe care îl merită, în primele 5 județe ale României din punct de vedere economic. Radu Perianu are un proiect serios, este singurul care a vorbit în ultimii ani despre problemele mari ale județului nostru: sistemul de sănătate, drumurile proaste, lipsa dezvoltării economice.

Singura noastră șansă de a scăpa de PSD este să susținem un candidat care poate câștiga aceste alegeri. Și Radu Perianu le va câștiga.

Pe 9 iunie, punem Argeșul pe calea dreaptă!”, a transmis Virgil Baciu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Corbi.

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.