mosteanuDeputatul Ionuț Moșteanu, candidatul USR la Primăria Pitești merge zi de zi în cartierele municipiului, pentru a vorbi cu oamenii, pentru a le asculta păsurile și problemele, pentru a găsi împreună soluții.

”Fiecare discuție cu oamenii întâlniți pe stradă îmi dă convingerea ca se poate! Se poate să câștigăm, se poate să modernizăm orașul nostru, așa cum au făcut-o și Elena Lasconi în Câmpulung sau Dominic Fritz la Timișoara. Atunci când apare oboseala după multe ore de stat în stradă, fiecare „vă votez” și „câștigați, toți prietenii mei votează cu tine” ne dau energie, mie și echipei mele, să continuăm! Vă mulțumesc! Pe 9 iunie, se poate! Dați-mi votul și reușim. Mergem la victorie!”, spune Ionuț Moșteanu, candidatul USR la Primăria Pitești.

 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvați România filiala Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240009

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.