perianuRadu Perianu, candidatul Partidului Național Liberal pentru președinția Consiliului Județean Argeș, a prezentat miercuri 29 mai, un proiect extrem de ambițios. Radu Perianu a prezentat un pact de colaborare și investiții în infrastructura metropolitană.

”Este un pact inițiat de mine și încheiat între mine, în calitate de candidat la președinția CJ Argeș, Mihai Coteț – candidatul PNL la Primăria Pitești și colegii mei liberali candidați la primăriile din localitățile învecinate: Iulian Călin – Ștefănești, Gabriel Tudor – Costești, Ana Maria Pănescu – Topoloveni, Cristian Rușanu – Mărăcineni, Constantin Toma – Bascov, Roland Dumitru – Albota, Iunonis Ionescu – Bradu, Alin Călinescu – Mioveni și Ionuț Gheorghe-Călinești. Scopul acestui pact, asumat înainte de rezultatul alegerilor, este să creăm o zonă metropolitană prosperă, sustenabilă și echitabilă, în care fiecare comunitate să se dezvolte în mod armonios”, a precizat Radu Perianu.

Spectaculosul proiect include printre altele realizarea a 10 parcuri industriale în localitățile din viitoarea zonă metropolitană și construirea a patru poduri peste râul Argeș.

”Dorim să punem în aplicare acest proiect în următorii patru ani”, a mai spus Radu Perianu.

 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.