radu_perianu.jpg

La fiecare rând de alegeri tensiunile politice ating cote maxime, bătăliile politice fiind purtate de multe ori și pe alte fronturi, altele decât cele legate de proiectele publice.

De această dată, candidații PNL din Argeș acuză adversarii politici de amenințări făcute atât la adresa lor, cât și la adresa susținătorilor acestora.

În acest sens, Radu Perianu, fostul prefect al Argeșului și candidat la funcția de președinte al CJ Argeș din partea PNL atrage atenția celor care recurg la astfel de practici că vor suporta consecințele de rigoare.

„Suntem în faza în care s-au acutizat foarte tare amenințările la adresa candidaților PNL și la adresa votanților PNL.

Practic, am ajuns ca în perioada cea mai neagră a comunismului, cu amenințări la adresa candidaților, chiar și cu amenințări cu violență.

Sunt urmăriți și ulterior amenințați candidații PNL, dar și argeșenii care stau de vorbă cu aceștia și de asemenea sunt amenințați și susținătorii PNL.

Am făcut această prezentare la modul general. Nu pentru că nu îi acordăm importanța cuvenită, ci pentru că ea este atotcuprinzătoare.

Este ultimul avertisment pe care îl dau cu toată gravitatea.

Totodată, transmit susținătorilor PNL că nu au de ce să se teamă pentru că îi vom apăra și mai ales pentru că vom câștiga aceste alegeri.

Acord toată seriozitatea acestui subiect și sper să fiu auzit de cei care comit astfel de fapte.

Cum spuneam, este ultimul avertisment”, a transmis Radu Perianu, în cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 23 mai,  la sediul PNL Argeș.

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.