gentea-la-multi-ani-pitesti.jpgAstăzi este Ziua Piteștiului, ocazie cu care primarul Cristian Gentea transmite un mesaj pentru toți piteștenii.

”La mulți ani, dragii mei piteșteni!

Am înțeles din prima mea zi de primar că orașul sunteți dumneavoastră, că nu pot greși dacă ascult cu atenție inima cetății!

Prin urmare totul vi se datorează și meritați toate felicitările dacă Piteștiul este în ultimii ani în toate topurile în ce privește calitatea vieții!

Așadar, astăzi vă încurajez să vă simțiți mândri de identitatea noastră colectivă, să vă bucurați de frumusețea și caracterul orașului nostru, să îi credeți pe cei care ne sunt oaspeți și ne spun că avem unul dintre cele mai ospitaliere, curate și cochete comunități din sudul României!

Împreună am devenit o comunitate puternică și apreciată, pregătită să înfrunte orice provocare și să sărbătorească orice reușită! 

Pentru tot ceea ce este Piteștiul astăzi și pentru ceea ce va deveni, vă mulțumesc! 

Ale dumneavoastră, ale tuturor, sunt meritele poziționării pe care am obținut-o în ultimul mandat, la nivelul municipiilor din România!

Urcăm, pas cu pas, în topurile naționale!

Piteşti: Excelenţă în susţinerea şi promovarea antrepenoriatului în cercetare

AN 2024 | SURSA: Gala Cercetării Româneşti

Pitești: locul I la parcări publice rezidențiale - 37.429 locuri (urmat de Oradea, cu 20.000 locuri şi Piatra Neamț, cu 18.774 locuri)

AN 2023 |SURSA: Analiză Vegacomp – top orașe medii

Pitești: locul II la parcări pentru persoanele cu dizabilități – 1.518 locuri (urmat de Brașov, cu 1816 şi Craiova, cu 1402 locuri).

AN 2023 | SURSA: Analiză Vegacomp – top orașe medii

Piteşti: locul III (alături de Timișoara, Oradea, Constanța) la transparența bugetelor publice, din 109 municipii.

AN 2023 | SURSA: Analiză Funky Citizens

Acesta este Piteștiul cu care ne mândrim! 

Mulțumesc pentru încredere! 

Suntem o forță împreună!”, transmite Cristian Gentea. 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240002

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.