genteaLuni 15 aprilie a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, eveniment în cadrul căruia primarul Cristian Gentea, cel care a implementat zeci de proiecte majore în municipiu, a fost desemnat oficial, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ. Tot luni a fost validată și lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local.

La Adunarea Generală de la Filarmonica Pitești au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae (MDLPA), Alexandru Stoica (MDLPA) și Dragoș Drăghescu (MDLPA), vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, primari din localități limitrofe, consilieri județeni, consilieri locali, precum și numeroși susținători. Iar sala plină a dovedit clar că actualul primar Cristian Gentea se bucură de multă susținere și încredere. Pentru că implicarea sa în proiecte majore pentru comunitate este un exemplu extrem de puternic de atașament față de Pitești și piteșteni.

”Suntem ferm deciși să câștigăm toate bătăliile electorale din acest an în Pitești și în Argeș. Aici la Pitești niciun partid, chiar nici o alianță de partide nu va fi capabilă să se prezinte în fața cetățenilor cu o asemenea echipă redutabilă cum este cea a PSD Pitești! O asemenea echipă nu poate însemna altceva decât victoria! Am încredere în domnul primar Cristian Gentea și în echipa sa care vor aduce cu siguranță rezultatul scontat de noi toți!”, a declarat Ion Mînzînă.

”Au trecut aproape patru ani de când Cristian Gentea a câștigat alegerile pentru Primăria Pitești. Dacă mergem prin oraș vedem realizări de parcă ar fi la al treilea mandat! Pentru Cristian Gentea vorbesc faptele și mai presus de orice faptul că a adus la Pitești, după mulți ani, sute de milioane de euro pentru dezvoltare. Consider că Piteștiul se situează în prezent între primele orașe din țară din punct de vedere al investițiilor pentru infrastructură, mediu, cultură și sprijinirea mediului economic”, a precizat senatorul Ovidiu Puiu.

”Dacă facem bilanțul la ceea ce a realizat domnul primar Cristian Gentea în acest mandat ar trebui să discutăm zile în șir! Susținerea este cuvântul cheie pe care trebuie să îl avem cu toții în minte. Domnul Cristian Gentea are susținere de la nivel central, inclusiv susținerea directă a premierului Marcel Ciolacu. Are toată susținerea și la nivel județean. Acum trei ani și jumătate a candidat, practic, în tandem cu domnul președinte al CJ Ion Mînzînă. Și, cel mai important, Cristian Gentea are susținerea dvs., a celor care vă aflați astăzi aici, și a cetățenilor municipiului!”, a fost mesajul deputatului Nicolae Georgescu.

psd pitesti

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.