psd-campulung-lansare-madularea.jpgGeorgel Mădulărea, președintele organizației municipale PSD, a fost desemnat cu unanimitate de voturi să candideze la funcția de primar al municipiului Câmpulung. La lansarea candidaturii sale au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, și deputatul Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș.

”Astăzi punem la Câmpulung bazele unei noi construcții. Georgel Mădulărea are o echipă frumoasă cu care poate face lucruri importante pentru Câmpulung. Are ambiția de a construi, iar ”a construi” este ceea ce definește PSD în Argeș și la guvernare. Trebuie să apreciem oamenii care vorbesc puțin și fac mult, iar Georgel Mădulărea este un astfel de om!”, a declarat Ion Mînzînă. 

”În Câmpulung, în vechea capitală istorică a Muscelului și a Țării Românești, este nevoie de speranță. Este nevoie de locuri de muncă, de infrastructură, este nevoie de un Câmpulung curat, așa cum ni-l dorim cu toții. Este nevoie de un primar gospodar care face parte dintr-o echipă puternică, o echipă care a construit în Argeș și în România și care să îl susțină. Georgel Mădulărea are sprijinul nostru total. Munca stăruitoare învinge totul. Haideți să muncim pentru ca împreună să construim pentru Câmpulung! Oamenii de aici au ocazia de a alege unul de-al lor pentru a le fi primar! Câmpulungul merită un primar care vorbește mai puțin, dar care face mult”!, a declarat Simona Bucura-Oprescu. 

”Cu toții cunoaștem situația în care se află acum Câmpulungul. Dar important este ceea ce vrem să facem noi de acum înainte. Echipa condusă de domnul președinte Ion Mînzînă, doamna ministru Simona Bucura-Oprescu, Consiliul Județean, parlamentarii PSD de Argeș sunt cu toții alături de noi și ne susțin în efortul nostru de a transforma Câmpulungul într-un oraș modern. Ceea ce s-a reușit în multe localități din Argeș cu sprijinul acestei echipe se poate și aici, la Câmpulung! Și la Câmpulung putem să aducem împreună cele mai mari investiții cu fonduri europene și guvernamentale. În echipă cu Ion Mînzînă, Consiliul Județean și parlamentarii PSD de Argeș avem un singur țel: să schimbăm Câmpulungul în bine!”, a declarat Georgel Mădulărea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.