usrFoarte activi în Argeș, membri USR au început de mai multe zile în localitățile județului strângerea de semnături pentru participarea la alegerile locale și europarlamentare.

Iată ce spune Bogdan Badea, unul dintre coordonatorii acțiunilor de strângere de semnături: “Echipa a fost întâmpinată de cetățeni cu încredere, iar fiecare vorbă bună a acționat drept forță motrică pentru colegii noștri. Ne dorim ca fiecare cetățean să fie fericit. Acest lucru ne obligă să le respectăm demnitatea, însemnând că trebuie să lucrăm din respect pentru ei, nu să îi folosim drept mijloace în scopuri electorale.”

“Este nevoie de schimbare. Faptul că oamenii au obosit semnifică o mare dezamăgire venită asupra politicii. Este un lucru periculos, deoarece acești oameni riscă ori să plece din țară, din cauză că nu se simt respectați, ori să nu mai voteze la următoarele alegeri. Lipsa oamenilor de la urnele de vot apleacă România către dictatură. Anul acesta aveți cu cine alege! USR, împreună cu aliații din cadrul Dreptei Unite sunt pregătiți să schimbe retorica “toți sunt la fel” și aducă o guvernare locală care să fructifice potențialul local!”, precizează Cosmin Bratu, candidatul USR la primăria Negrași:
Și organizația USR Izvoru este foarte activă. Mulți dintre cetățeni s-au alăturat mișcării și își doresc să producă schimbarea de care comuna are nevoie.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.