mihailescuAlături de colegii săi de la USR din Consiliul Local Pitești, viceprimarul Mihai Mihăilescu are constant proiecte importante și foarte utile pentru comunitate. Iar cel mai recent proiect depus este unul ce cu siguranță va fi apreciat de piteșteni. Este vorba de un proiect privind realizarea de parcări securizate pentru biciclete în toate cartierele Piteștiului.

”Cei care stau la bloc nu vor mai fi nevoiți să mai urce bicicletele la etaj, le vor putea lăsa într-o zonă securizată, cu cheie. Costul estimativ al unei asemenea parcări, unde încap 50 de biciclete, este de 75.000 de euro. Iar costurile se amortizează între 5 și 10 ani. Astfel de parcări securizate sunt deja la București, Brașov și Iași și sunt foarte apreciate. Am propus câte o astfel de parcare în fiecare cartier din municipiul Pitești pentru început”, spune viceprimarul Mihai Mihăilescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.