drulaCătălin Drulă, președintele USR, critică ideea comasării alegerilor vehiculată zilele acestea de către reprezentanții PNL, subliniind că dreptul cetățenilor de a alege este sfânt și că orice încercare de derutare a alegătorilor nu va scăpa partidul lui Ciucă și Iohannis de răspundere.

”Pentru că știe ce dezastru a provocat la guvernare, PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor. Însă democrația e democrație și dreptul cetățeanului de a alege e sfânt! Oricât încearcă să-i amețească PNL pe oameni, ei nu vor uita că ministrul PNL al Finanțelor a crescut taxele și impozitele de 3 ori în 12 luni, iar ministrul PNL al Finanțelor împrumută 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare. PNL ascunde sub preș datoriile reale ale țării, Boloș a scos din pix deficitul de 5,7% din PIB, când noi știm că deficitul, cu tot cu datorii, pe care-l calculează și UE, e undeva la 7%, deci e doar o schemă de împins datorii mai departe. Să le fie clar PNL-iștilor: la alegerile din 2024 le va veni nota de plată! Românii care muncesc cinstit și care au văzut ce înseamnă PNL la guvernare o să-i taxeze așa cum merită!”, a declarat Cătălin Drulă, președintele USR.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.