ionut_gheorghe.jpg

De mai bine de trei decenii, comuna Călinești a fost ignorată de către toți cei care s-au aflat la conducerea Primăriei. Și, deși Călinești este una dintre cele mai mari comune din Argeș și are un mare potențial, fiind la doar 10 kilometri de Pitești, autoritățile locale de acolo nu au vreun plan de dezvoltare, de atragere de investiții majore și de creare de noi locuri de muncă. Edilii comunei nu au grijă nici măcar de cei mici, în Călinești nefiind vreun afterschool. Ca să nu mai vorbim de faptul că în comună, ce are aproape 10.000 de locuitori, activează doar 0,89% dintre agenții economici din județ.

Iar în tot acest context, există totuși o mare rază de speranță. La alegerile locale din 2024, pentru funcția de primar al comunei Călinești va candida liberalul Ionuț Gheorghe, actualul director al CAS Argeș, un profesionist de top, expert-contabil de profesie, fost consultant în afaceri și totodată omul care a reușit să atragă numeroase proiecte cu fonduri europene. Iar expertiza sa dovedită în atragerea fondurilor europene ar fi extrem de utilă pentru Călinești. Ionuț Gheorghe este în plus un om al locului și locuiește chiar în Călinești cu familia.

Iar Ionuț Gheorghe arată constant că are planuri viabile pentru viitorul comunei Călinești. În acest context, este absolut lăudabilă inițiativa sa de a organiza duminică 17 decembrie la Călinești conferința "Afacerea ta în Călinești". O conferință ce a demonstrat că Ionuț Gheorghe și colegii săi din PNL Argeș susțin 100% dezvoltarea mediului de afaceri.

ionut_gheorghe2.jpg

Un eveniment ce a fost onorat de Alina Gorghiu – ministra Justiției și președinta PNL Argeș, prefectul Radu Perianu, Mihai Coteț, consilier local PNL Pitești, Dan Atanasiu, președintele de onoare al Consiliului Național pentru IMM-uri, filiala Argeș și Liviu Nicolae, președintele COAL.

La eveniment au fost peste 150 de invitați, oameni de afaceri locali, politicieni și tineri.

”Pentru a face o comună atractivă trebuie să avem și o administrație locală care să fie alături de dumneavoastră, oamenii de afaceri. Avem sustenabilitate și dorim să ne integrăm și în structuri metropolitane ca să ne putem dezvolta. Comuna Călinești trebuie legată și integrată de cei doi mari poli de dezvoltare, Pitești și Mioveni”, a declarat Ionuț Gheorghe, candidatul PNL Argeș la Primăria Călinești.

Faptul că la Călinești este nevoie acută de o schimbare de mentalitate și de primar a fost subliniat și de către Alina Gorghiu, care a precizat cât se poate de clar că Ionuț Gheorghe este cea mai bună alegere ca viitor primar al comunei.

”La Călinești a fost o administrație neprofesionistă, ce nu a ajutat deloc comuna. Comuna Călinești nu are nici acum canalizare și nici o rețea de transport public în comun către Pitești. Eu vreau la Călinești un primar relevant. Și am încredere că Ionuț Gheorghe poate să genereze schimbarea la Călinești. A crescut aici, locuiește aici, știe problemele comunei și are un proiect de dezvoltare”, a spus Alina Gorghiu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.