mosteanuDeputat USR de Argeș și lider de grup al parlamentarilor USR, Ionuț Moșteanu a adus detalii noi vineri 24 noiembrie privind viitoarea alianță de dreapta dintre USR-PMP și Forța Dreptei.

”Actul privind această alianță va fi parafat până în ianuarie 2024. Alianța politică USR-PMP-Forța Dreptei va fi alternativa la liberali și va veni cu soluții reale și viabile pentru România și pentru români. PNL va fi la alegerile de anul viitor pe locul patru, după AUR”, spune Ionuț Moșteanu.

Deputatul USR de Argeș a mai precizat că încă nu s-au stabilit listele privind candidații USR la alegerile locale de anul viitor în Argeș, însă că acest lucru se va materializa cu siguranță în următoarele luni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.