ionut_mosteanu.jpg

Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș și liderul grupului USR din Camera Deputaților, îi solicită premierului PSD Marcel Ciolacu să comunice și colegilor din teritoriu planul său de „reducere” a numărului de posturi la stat. Nu de alta, dar Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și președintele CJ Argeș, tocmai a impus creșterea numărului de posturi din CJ Argeș cu 27,5%. Consilierii USR au votat „împotrivă”.

„Într-o ședință extraordinară a Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și pesediștii săi au votat mărirea organigramei instituției cu 55 de posturi. Domnule Ciolacu, poate dați un telefon și colegilor pe care îi aveți în funcții în teritoriu, că pare că nu citesc știrile și nu sunt la curent cu planul dumneavoastră de ”reducere” a posturilor din aparatul de stat. Sau una ziceți la televizor și alta faceți în teritoriu? De la FAPTE la VORBE, cum vă place dumneavoastră”, declară Ionuț Moșteanu.

Cosmin Ghiță, consilier județean USR: ,,Atât în comisia de buget finanțe, cât și in plenul ședinței extraordinare susținută online, eu și colegii mei am votat ÎMPOTRIVA acestei creșteri, considerând ca nu este oportun ca în aceste vremuri dificile din punct de vedere economic este necesar să ÎNCARCĂM organigrama cu ÎNCĂ 55 de posturi vacante, ajungând  în  total la 255. 

consilier_usr.jpg

În momentul de față, dacă era într-adevăr nevoie de o suplimentare a posturilor vacante în diferite compartimente ale aparatului de specialitate așa cum a motivat conducerea Consiliului Județean, se puteau folosi de cele 17 posturi vacante existente în prezent.”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.