gorghiu

Președinte al Senatului și președinte al PNL Argeș, Alina Gorghiu este la ora actuală unul dintre cei mai implicați și activi politicieni. Iar cariera Alinei Gorghiu este pe o pantă ascendentă, aceasta fiind în cărți pentru un post de vicepremier în viitorul Guvern condus de către Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis a convocat pentru marți după-amiază consultări cu partidele parlamentare, în urma consultărilor urmând a fi stabilit și cine va ocupa porfoliile de miniștri și vicepremieri. De la ora 12.00 merg la consultări, împreună, PSD, PNL și Grupul minorităților. UDMR va merge separat, de la 12.30. Opoziția e invitată la consultări la 13.00, primii fiind cei de la USR, în timp ce AUR e primit de la 13.30.

Alina Gorghiu este președinte al Senatului din 29 iunie 2022, anterior deținând funcția de vicepreședinte al Senatului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.