usrReprezentanții USR Argeș continuă seria întâlnirilor cu cetățenii pentru a le asculta doleanțele și a încerca rezolvarea acestora.

Mai exact, joi, 18 mai, senatorul USR Narcis Mircescu alături de viceprimarul Piteștiului, Mihai Mihăilescu și de consilierii locali Sebastian Darius Nedelcu și Claudia Violeta German au mers în cartierul piteștean Războieni, unde au discutat cu oamenii din zonă, atât probleme administrative locale, cât și naționale pentru a încerca să se găsească o rezolvare a acestora.

„Am fost în Războieni, alături de mai mulți colegi din filiala județeană, printre care viceprimarul Piteștiului, Mihai Mihailescu, consilierii locali Sebastian Darius Nedelcu și Claudia Violeta German. Nimeni nu mai înțelege ce planuri au pentru țară Marcel Ciolacu și ucenicul său, Nicolae Ciucă. Important pentru ei a devenit împărțirea de ministere și funcții pentru membrii de partid și pentru rudele acestora. PSD și PNL mai bine și-ar arunca un ochi la prețurile de pe rafturi și la grevele profesorilor. Nu e normal ca salariul unui debutant să fie de 2400 de lei, în timp ce sinecuriștii PSD și PNL să câștige în multe situații de câteva ori mai mult. USR continuă lupta în Parlament și în administrațiile locale din țară. Vino alături de noi! Link de înscriere: https://usr.ro/inscriere/?fbclid=IwAR1obp2_3AFjWxpaL2MVJM5neFhKwUdIZuBFBEaUpZjFUrMeFZXBOZNbMjc”, a scris senatorul USR Narcis Mircescu, pe contul său de Facebook.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.