florin alexe

Ales vicepreședinte al Camerei Deputaților acum o lună și unul dintre cei mai activi parlamentari liberali, Florin Alexe este argeșean. Iar informația a fost dezvăluită de către acesta la evenimentul despre infrastructură organizat la Pitești în această săptămână de PNL Argeș. ”Sunt originar din Suseni și am rămas atașat de locurile natale, unde vin ori de câte ori pot cu mare plăcere. Am mulți prieteni în Argeș”, a declarat Florin Alexe. În vârstă de 43 de ani, acesta este licențiat în marketing la A.S.E. București, având și un doctorat în Marketing tot la A.S.E. București.

Florin Alexe a lucrat peste 10 ani în marketing și publicitate, este membru PNL de 19 ani și este la al doilea mandat de deputat, după cel din perioada 2012-2016.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.