adrian-miutescu-universitate-deschidere.jpgDeputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a participat azi la festivitățile prilejuite de deschiderea noului an universitar, în Pitești. Deputatul argeșean le-a urat succes în activitate cadrelor didactice, dar și studenților, prezenți în număr mare la eveniment.

“Am participat cu plăcere la festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 în Pitești, în inima cetății, la invitația rectorului Universității din Pitești, domnul Dumitru Chirleșan și a președintelui Senatului Universității, doamna Mihaela Diaconu.

Studenţii sunt raţiunea de a fi a oricărei universităţi, iar menirea acestei instituții este de a forma specialişti buni, personalităţi armonioase şi oameni liberi. Deschiderea anului universitar îmi oferă prilejul de a-i felicita atât pe studenți, cât și pe absolvenți, pentru rezultatele obţinute în procesul de educaţie și cercetare.

Le doresc atât cadrelor didactice, cât și studenților, un an universitar bogat în realizări, susţinute de muncă şi responsabilitate. Mult succes!”- a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.