aurel-balasoiu-scandal.jpeg

Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus azi din PSD!

În presa centrală au apărut imagini compromițătoare cu deputatul care este acuzat de sex cu minori. Reporterii de la Gândul au aflat ce se ascunde în spatele acestei hotărâri și, mai mult, au intrat și în posesia unor imagini-bombă.

Surse din lumea politică au mărturisit pentru GÂNDUL că deputatul PSD, Aurel Bălășoiu, este implicat într-un scandal sexual monstruos.

Sursele Gândul susțin faptul că ramificațiile acestui scandal sexual se întind pană în ”intestinele” bisericii. Nu este exclus ca acest caz să devoaleze o rețea de traficanți care explotează minori în scopuri sexuale. 

Bălășoiu neagă că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor: ”Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoașteți că ați întreținut relații sexuale cu minori?”).

La nivel de conducere de ”rang O” a PSD s-a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu, iar hotărârea a fost anunțată pe contul de Facebook, fără să existe o motivare a acesteia.

Imediat a reacționat și PSD Argeș.

”Am luat act de decizia conducerii PSD de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

Rămânând consecvent principiilor sale, PSD Argeș se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României”, este mesajul transmis de conducerea PSD Argeș.

Foto: România TV

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.