turtulea si lasconi

În urma demisiei prezentate de către viceprimarul Nicolae Zaharia în Ședința Ordinară de la finalul lunii august, primărița Elena Lasconi a avut o serie de consultări cu reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local Câmpulung pentru a identifica cea mai bună soluție de viceprimar, astfel încât sa poate fi continuate eficient proiectele în desfășurare, atât de importante pentru Câmpulung.

”În urma acestor consultări, precum și după discuțiile avute în interiorul USR, am decis ca următoarea propunere de viceprimar să fie domnul Consilier Local Constantin Țurțulea de la USR. Am deplină încredere că în aceasta formulă vom colabora mai bine și asigura o bună funcționare a Primăriei și instituțiilor subordonate”, spune primărița Elena Lasconi.

Noul viceprimar al orașului va fi ales în ședința de Consiliu Local de vineri 23 septembrie. Până acum, singurul candidat este Constantin Țurțulea. Ales consilier local USR la Câmpulung în septembrie 2020, Constantin Țurțulea are o vasă experiență în mediul de afaceri, acesta lucrând timp de mai mulți ani în Marea Britanie și bucurându-se de numeroase aprecieri pentru profesionalismul său.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.