mircescuAmbii parlamentari USR de Argeș sunt foarte activi în viața politică, și nu oricum, ci la cel mai înalt nivel. Deputatul Ionuț Moșteanu este liderul de grup al USR în Camera Deputaților și unul dintre oamenii cheie ai partidului în Parlament. Iar senatorul Narcis Mircescu este membru în Biroul Permanent al Senatului și prezent activ în activitatea politică a acestuia. Chiar luni 4 aprilie, în ședința reunită a celor două camere ale Parlamentului, în care Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei a fost invitat să țină un discurs în fața demnitarilor, Narcis Mircescu a fost chiar la prezidiu, participând în calitate de secretar al Senatului.

”USR condamă ferm acțiunile lui Putin și ale armatei ruse. Nu mai este un război. Asistăm la un genocid, inițiat de acest dictator care pare că și-a pierdut mințile. Poziția noastră este clară. Nu trebuie întreținută nici măcar o singură formă de relație comercială cu Rusia, atât cât timp invazia nu se oprește și cei care au inițiat și au participat activ la aceste crime de război nu plătesc”, spune Narcis Mircescu, senator USR de Argeș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.