miutescuDeputatul argeșean Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului Forța Dreptei, a spus marți 29 martie la Antena 3 Pitești că Guvernul și parlamentarii trebuie să vină cu soluții la problemele urgente ale românilor.

"Alegerile din 2020 au arătat că exista o majoritate de dreapta. Oricât ar vrea unii să dea o potriveală la ce se întâmplă, guvernarea actuală încalcă voința poporului, exprimată prin vot. Există o diferență clară de viziune între PNL și PSD. Cîțu face opoziție în interiorul Guvernului, în ultimul timp, ca să justifice ulterior revenirea la o politică tradițională de dreapta. Nu e normal să faci viraje de genul acesta. Politic, s-a pus batista pe țambal, pentru că prioritățile sunt altele. Dar în viitor criza economică va deveni principala temă- scăderea puterii de cumpărare, facturile enorme la energie, prețurile mari la combustibil, criza alimentară. Noi trebuie să venim cu soluții la aceste probleme de maximă actualitate. Și noi, parlamentarii Forța Dreptei, am depus încă din ianuarie proiecte pentru reducerea la jumătate a facturilor la energie electrică și scăderea prețurilor combustibililor la pompă. A vorbit și Guvernul despre aceste lucruri, dar nu a avut curajul să le aplice”, a declarat Adrian Miuțescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.