draghiciCondamnat definitiv de judecătorii Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie anul trecut la cinci ani de închisoare cu executare, Mircea Drăghici, fost deputat şi trezorier al PSD, a apelat la ultimele căi extraordinare de atac, contestația în anulare și recursul în casație, sperând că va fi eliberat. În noiembrie 2021, magistrații i-au respins definitiv contestația în anulare pe care a formulat-o. Iar marți 18 ianuarie a.c., judecătorii de la Înalta Curte au respins definitiv și recursul în casație formulat de fostul deputat PSD de Argeș. Astfel că Mircea Drăghici va executa în întregime pedeapsa de cinci ani de închisoare.

 

Mircea Drăghici a fost condamnat la închisoare pentru delapidare pentru că a utilizat nu mai puțin de 380.000 de euro din subvenţiile primite de PSD din bani publici pentru a îşi cumpăra o vilă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.