sub1.jpgNoul subprefect de Argeș, Bogdan Minciunescu a depus astăzi jurământul. Evenimentul a avut cu participarea prin videoconferință a reprezentanților Guvernului României.
La ceremonia care a avut loc la Instituția Prefectului Județul Argeș au fost prezenți prefectul județului Argeș, Radu Valeriu Perianu, subprefectul Dragoș Predescu și președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă.
Bogdan Minciunescu vine din mediul privat unde a fost angajat al Grupului Dacia-Renault. Timp de 15 ani a fost responsabil cu digitalizarea în cadrului Grupului Renault. Este licențiat în inginerie, științe economice și drept.
Actualul subprefect a făcut parte din Consiliul Local al Orașului Mioveni în calitate de consilier din partea Partidului Social Democrat.
Bogdan Minciunescu are 38 de ani, este căsătorit și are doi copii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.